WEBSITE

WEBSITE OP MAAT

Uw website is meer dan een online visitekaartje voor je bedrijf of organisatie. Je kan je verhaal vertellen door middel van je website, straal uit waarvoor je staat. Naast een mooie vormgeving is het ook belangrijk dat een website logisch in elkaar zit voor je gebruikers, daarom maken wij daar ook echt werk van. De user-experience(UX) wordt vaak vergeten tijdens het ontwikkel proces van een website.

Meer uit je website halen? Dat vraagt vaak om maatwerk, uitbreidingen of externe plug-inns. Iets waar wij onze hand niet voor omdraaien.
Maze WordpressMaze Wordpress Pink
Maze AdobeMaze Adobe Pink
Maze GoogleMaze Google Pink
Maze MarktplaatsMaze Marktplaats Pink
Maze FacebookMaze Facebook Pink
Maze InstagramMaze Instagram Pink

WEBDESIGN

ZELF OF LATEN DOEN?

Tegenwoordig is een website maken geen rocket science meer, waarom zou je dan laten doen? Je hebt een website nodig maar om een goede website te maken heb je gewoon een hoop tijd nodig en ook al kan je een hoop zelf. Eigenlijk wil je je website gewoon zo snel mogelijk, mooi en werkend hebben. Je kan je tijd wel beter besteden dan het leren om eenmalig een website te maken.

Bij Maze hebben we ook Photoshop experts zitten. Die zorgen ervoor dat alle plaatjes en foto's mooi zijn bewerkt voordat ze op je website komen. Dit is natuurlijk belangrijk voor je bezoekers. Denk aan Uitgesneden Logo's, opgepoetste, hoge kwaliteit foto's. Al met al, wij zorgen ervoor dat het er gelikt uitziet. Zodat jij je kunt focussen op je core business!