parallax background

Een mooie website is meer dan een visitekaartje.

WEBSITE X DESIGN

Wij zien website maken en ontwerpen als een soort van kunst. Hoe goed je ook vindbaar bent, niemand gaat met jou in zee als jou website niet mooi is. Je geeft je geld als consument toch ook uit in mooie nette winkels? Online kan je overal je website laten maken en de prijzen lopen erg uit een. Het is aan jou als ondernemer om er een uit te kiezen die bij jou past. Kijk daarom naar de portfolio van elke webdesigner voordat je een besluit neemt.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in mooie websites maken. Wij weten dat potentiële klanten eerder met jou in zee gaat omdat jou website vertrouwen en smaak uitstraalt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles wat jij erop wilt hebben ook er op komt te staan. Naast het blind uitvoeren denken wij graag met onze klanten mee en stellen wij kritische vragen aan jou om samen te werken aan een project.

Wij geloven er heilig in, als jij tevreden bent dat je ons zal aanraden aan jou vrienden, kennissen en contacten. Ben je geinteresseerd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen en lijkt het jou leuk om te sparren met een andere ondernemer over je business en website? Neem dan gerust contact op met MAZE GROUP.

Ik heb interesse!
parallax background

VINDBAAR OP GOOGLE

Voor alle webgerelateerde vraagstukken vinden wij een passende oplossing. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor jou regelen, van speels tot corporate en van een compleet nieuwe website tot het updaten van een oude website in wordpress.

Daarnaast kunnen wij jou bestaande site responsive maken. Responsive houdt in dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop deze wordt getoond, zodat de site optimaal te gebruiken is. Tevens vergroot dit de vindbaarheid via Google. Een site die niet responsive is, zal namelijk niet of nauwelijks in de zoekresultaten verschijnen.

Wij kunnen jou bovendien een totaalpakket aanbieden: een perfect op jou afgestemde website (plus onderhoud, design, updates en SEO) met een promotioneel social media pakket.
Google-touch-icon-Maze
parallax background
Maze Photoshop Design

WEBSITE X DESIGN

Een goede website is gebruikersvriendelijk en het design is herkenbaar voor je klanten. De interface van een website moet niet alleen logisch zijn voor de gebruiker maar ook passen bij de huisstijl van je bedrijf. Bij het ontwikkelen van websites houden wij ons aan de hedendaagse standaarden, waarbij we ook rekening houden met gebruikers ervaring (user experience/ UX) en gebruiksvriendelijkheid (user interface/UI). Ben jij nieuwsgierig naar onze ideeen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil een website

Ik ben op zoek naar een nieuwe website!