WEBDESIGN NIEUW-VENNEP

COMPLETE WEBSITE VANAF € 750,-


MazeWebdesign maakt Webdesigns voor bedrijven, zzp'ers, MKB en starters uit omgeving van Nieuw-Vennep. Een professioneel webdesign bureau met gericht resultaat. WordPress is een expertise van Maze webdesigners, weredwijd draaien meer dan 34% van alle websites op dit systeem. Webdesign bureau Maze Group is de professional die niet alleen maar mooie websites voor u bouwt, maar ook met u meedenkt en brainstormt over uw online doelen en doelgroep. U heeft meerdere partijen om tegenop te boksen, waar MazeWebdesign u bij zal helpen. Als Maze stellen onze webdesigners tijdens het maken van de website de wensen van de klant voorop. Op basis van uw wensen en doelen maken wij een conversiegericht en responsive WordPress website, waarmee u direct de markt aan kunt bestormen. Het hebben van een mooie website is leuk, maar het is nog veel interessanter dat u hier resultaat mee behaalt en klanten kunt genereren vanuit het internet.

NIEUW-VENNEP

EFFECTIEVE LANDINGSPAGINA

U bent op deze website terecht gekomen via onze landingspagina op Google, dit komt omdat wij een hoge ranking hebben op Google. Onze ervaren website bouwers in Nieuw-Vennep kunnen deze hoge ranking ook voor uw website realiseren. MazeWebdesign, de beste internetbureau / webdesignbureau, heeft in Nieuw-Vennep al professionele webdesigns gemaakt voor onder andere restaurants, rijscholen, aannemers, boekhouders, advocaten en meer. Wilt u ook een betaalbare maar professionele website laten maken voor uw bedrijf in Nieuw-Vennep? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Een aantal ondernemers uit onder andere Rijsenhout, Heemstede, Amstelveen en ook door heel Noord-Holland gingen u voor.

OFFERTE BINNEN 24 UUR
Used Tyre Center
Safe Onderhoudsbedrijf
Hugo Wonen

WEBDESIGN

RESPONSIVE WEDSITES

Responsive is tegenwoordig een vereiste voor elke webwebsite. U vraagt zich nu vast af, wat is een "responsive website?". Responsive website is een design voor websites die meeschalen voor elk device. Dat houdt in dat de website goed bereikbaar, toegankelijk en makkelijk leesbaar is voor elk apparaat, zoals een mobiele telefoon, iphone, ipad, laptop, desktop of een tablet. Zo krijgt u nog meer bezoekers en verhoogt u de efficiëntie, effectiviteit en omzet van uw onderneming!

CALL TO ACTION

De belangrijkste reden voor bedrijven om een website te laten maken is om de inkomsten te verhogen en om informatie te verspreiden. Dit is precies waarin MazeWebdesign zichzelf onderscheidt van de concurrent. Wij maken waardevolle zo genoemde 'call-to-action' teksten en visualisaties. Dit leidt tot aantoonbaar meer bezoekers en sales.

CONVERSIE VERHOGEN

Wij maken je website visueel oogstrelend en we creëren vertrouwen voor jouw klant waardoor ze op je website blijven en de "bounce" percentage omlaag gaat. Het algoritme van Google weet dan dat je een goede website hebt en verbeterd je SEO waardoor je weer vaker in de zoekresultaten komt. Doormiddel van het gebruik van slimme methodes laten wij de bezoekers op de website dirigeren naar de juiste pagina's. Zo kunt u de bezoekers op de juiste pagina's krijgen waar ze uw product of dienst kunnen afnemen.

VOORDELEN

MEER LEADS, BEZOEKERS EN CONVERSIES

  • Maatwerk webdesign gericht op uw doelgroep
  • Professioneel & betaalbaar
  • Responsive webdesign
  • Conversie(omzet) verhogend.
  • Goed vindbaar op google
  • Visueel oogstrelend
  • Transparant en duidelijk
  • Onderhoud en updates
  • Altijd goed en snel bereikbaar

Website helemaal compleet inclusief design vanaf € 750,- en € 100,- per jaar voor uw domein, hosting en onderhoud van uw website.