REFERENTIES

WEBSITES PORTFOLIO

Hieronder vindt je een selectie van websites die wij hebben ontworpen en gemaakt. Wij maken websites die passen bij het concept van de klant zodat de klant tevreden kan zijn met het eindresultaat. Of je nou op zoek bent naar een artistieke website omdat je artiest bent of dat je op zoek bent naar een website als advocaat, wij zorgen ervoor dat de website jou vertegenwoordigd. Wij doen onderzoek naar jou branche en concurrenten en we nemen de tijd om een website te maken die bij jouw bedrijf past.

Klik op het plaatje om de website te openen.
www.aegis-tax.com

Aegis Tax

keurmerk-svi.nl

Keurmerk SVI

elisabettaagyeiwaa.com

Elisabetta Agyeiwaa

Reekersschilders.nl

Reekers Schilders

alpha-robotica.nl

Alpha Robotica

newtown-almere.nl

New Town Almere

budgetbikeleiden.nl

Budget Bike Leiden

gentlebeyond.com

Gentle & Beyond

scooterpoint-leiden.nl

Scooter Point

Used Tyre Center

Realquick.nl

Real Quick

eddyvanslimming.nl

Eddy van Slimming

adviesburohorecavergunningen.nl

Adviesburo H.V.

rijschool-alliance.nl

Rijschool Alliance

bailabachata.nl

Baila Bachata

hairpointleiden.nl

Hairpoint Leiden

buildyourparty.nl

Build Your Party

darnafreshfood.nl

Darna Fresh Food

safeonderhoudsbedrijf.nl

Safe Onderhoud

hugowonen.nl

Hugo Wonen

haarlemmermeerculinair.nl

HLMR Culinair

xyz fullscale

Fullscale

xyz discatech

Discatech

xyz klusbedrijf

DenBerg


WEBSITE DESIGN


Wat is een goede en wat is een mooie website? Wij verdiepen ons graag in de trends die spelen op het internet. Voor ons is het niet alleen ons werk maar ook onze passie, wij proberen steeds beter te worden in wat wij doen om sneller en mooiere websites te bouwen voor jou!

Voordat wij beginnen aan een website doen wij een hoop research naar uw branche zodat wij weten waar we het over hebben en wij nemen graag met jou de ideeën door zodat wij weten waar jij naar op zoek bent. Een website is meer dan een online visite kaartje, wij zien het als jou online winkel. Een ruimte die van jou is waar je potentiële klanten komen om te zien wat jij aanbied. Hoe jij het presenteert is natuurlijk heel belangrijk. Daarom moet de website duidelijk zijn met goede foto's en omschrijvingen. Geef jou klanten vertrouwen om zaken met jou te doen door een state of the art website te laten zien waar de klant vindt wat die zoekt.

DIVERSE WERKZAAMHEDEN

MAZE GROUP kan je inschakelen voor verschillende werkzaamheden. Wij nemen vooral werk uit handen, of het nou om ontwerpen gaat of content maken en managen voor bedrijven, wij doen het allemaal. Onze werkzaamheden zijn allemaal online, daarom kunnen wij veel efficienter dingen uitzoeken opzetten en maken. Zie ons als partner voor jou online werkzaamheden zodat jij je kan focussen op je core business.

MAZE GROUP
Maakt samen met jou de mooiste websites.