MAZE

THE ONE STOP SHOP

Maze "the one stop shop" is de ideale oplossing voor elke ondernemer. Wij regelen alles wat u nodig heeft om uw bedrijf tot een succes te maken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een huisstijl en het maken van flyers, advertenties, bedrukte kleding en belettering.

Waarom zou u marketing en branding activiteiten bij verschillende leveranciers laten uitvoeren? Elke leverancier heeft een andere werkwijze, waardoor ondernemers vaak het overzicht verliezen. Wij snappen dat dit niet klantvriendelijk is en willen deze zorg bij onze klant wegnemen.

Wij zorgen er voor dat alles van A tot Z goed geregeld is, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen.

TEXTIEL DRUKKEN

KLEDING BEDRUKKEN


Bij Maze hechten wij veel waarde aan kwaliteit en daarom zullen wij deze altijd waarborgen. Bedrukte kleding is de finishing touch van de branding van uw merk. Wij zorgen dat u goed voor de dag komt tijdens de dagelijkse werkzaamheden of op evenementen.

Onze grafische ontwerpers maken elk logo of ontwerp passend voor het bedrukken of borduren van textiel. Naast het borduren en bedrukken van kleding, leveren wij een flinke collectie textielproducten aan. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een kledinglijn op te zetten. Door samenwerkingen met vele leveranciers kunnen wij elke branche voorzien van de gewenst kleding.

BELETTEREN

CUSTOM DESIGN


Voor logo, belettering of andere reclame-uitingen voor uw bedrijf bent u bij Maze aan het juiste adres. Denk aan het bestickeren van een bord, auto, busje, vrachtwagen of zelfs een gehele winkelruit.

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk en als ondernemer wilt u natuurlijk zoveel mogelijk opvallen, daar helpen wij u graag mee. Wij adviseren u over de mogelijkheden van onze producten en brengen jouw visie tot werkelijkheid. Kom gerust eens langs om vrijblijvendalle mogelijkheden te bespreken.

LATEN WE KIJKEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN

ONTWERP

MAZE

Bent u op zoek naar een ervaren ontwerper? Bij Maze bent u aan het juiste adres, wij werken met professionele programma's zoals Photoshop en Illustrator. Wij hebben ervaring met het maken van ontwerpen voor winkelruiten, auto’s en bussen. Daarnaast blinken wij uit in drukwerk, zoals posters en flyers. Wij houden met alles rekening, zoals kantlijnen tot aan gebruik van snijranden. Onze ontwerpers zorgen dat het design er mooi, subtiel, maar vooral goed uitziet. Bij Maze bent u ervan verzekerd dat het design goed en professioneel in elkaar zit.