Referenties

WEBSITES PORTFOLIO

Hieronder vindt je een selectie van websites die wij hebben ontworpen en gemaakt. Wij maken websites die passen bij het concept van de klant zodat de klant tevreden kan zijn met het eindresultaat. Of je nou op zoek bent naar een artistieke website omdat je artiest bent of dat je op zoek bent naar een website als advocaat, wij zorgen ervoor dat de website jou vertegenwoordigd. Wij doen onderzoek naar jou branche en concurrenten en we nemen de tijd om een website te maken die bij jouw bedrijf past.

Klik op het plaatje om de website te openen.
xyz aegis

Aegis Tax

svi

Keurmerk SVI

xyz culi

HLMR Culinair

xyz reekers

Reekers Schilders

xyz alpha

Alpha Robotica

xyz ntown

New Town Almere

bbl

Budget Bike Leiden

gentle beyond

Gentle & Beyond

xyz scooter

Scooter Point

Used Tyre Center

xyzrealquick

Real Quick

xyz eddy

Eddy van Slimming

xyz adviesburo

Adviesburo H.V.

xyz alliance

Rijschool Alliance

xyz bailabachata

Baila Bachata

xyz hairpoint

Hairpoint Leiden

xyz buildyourparty

Build Your Party

xyz darnafresh

Darna Fresh Food

xyz safeonderhoud

Safe Onderhoud

xyz hugowonen

Hugo Wonen


WEBSITE DESIGN


Wat is een goede en wat is een mooie website? Wij verdiepen ons graag in de trends die spelen op het internet. Voor ons is het niet alleen ons werk maar ook onze passie, wij proberen steeds beter te worden in wat wij doen om sneller en mooiere websites te bouwen voor jou!

Voordat wij beginnen aan een website doen wij een hoop research naar uw branche zodat wij weten waar we het over hebben en wij nemen graag met jou de ideeën door zodat wij weten waar jij naar op zoek bent. Een website is meer dan een online visite kaartje, wij zien het als jou online winkel. Een ruimte die van jou is waar je potentiële klanten komen om te zien wat jij aanbied. Hoe jij het presenteert is natuurlijk heel belangrijk. Daarom moet de website duidelijk zijn met goede foto's en omschrijvingen. Geef jou klanten vertrouwen om zaken met jou te doen door een state of the art website te laten zien waar de klant vindt wat die zoekt.

DIVERSE WERKZAAMHEDEN

MAZE GROUP kan je inschakelen voor verschillende werkzaamheden. Wij nemen vooral werk uit handen, of het nou om ontwerpen gaat of content maken en managen voor bedrijven, wij doen het allemaal. Onze werkzaamheden zijn allemaal online, daarom kunnen wij veel efficienter dingen uitzoeken opzetten en maken. Zie ons als partner voor jou online werkzaamheden zodat jij je kan focussen op je core business.

MAZE GROUP
Maakt samen met jou de mooiste websites.