FACEBOOK MARKETING

FACEBOOK LEADS

Wat zijn Facebook leads? Dat zijn mensen die interesse hebben in jouw product of dienst en via Facebook advertenties een formulier invullen en hun gegevens achter laten. Maar waarom maken we zo weinig gebruik ervan in Nederland? Er zijn veel marketingbureaus die het gebruiken maar deze diensten zijn vaak erg prijzig. Daarom zijn er maar weinig bedrijven er gebruik van maken. Daarnaast moeten de advertenties echt goed in elkaar zitten zodat de ROI (return on invest) ook echt wordt behaald. Daarom zie je steeds meer specialisten die alleen deze dienst aanbieden op het internet.

Het afgelopen jaar hebben wij veel onderzoek er naar gedaan. Wij zijn alles gaan meten en we hebben het helemaal uitgewerkt voor ons zelf zodat we nu een solide dienst kunnen aanbieden waarvan het is bewezen dat het werkt. Natuurlijk komt er nog een hoop bij kijken want naast Facebook gebruiken wij ook geoptimaliseerde funnels. Dit zijn landingspagina's waar bezoekers op komen via een Facebook advertentie zodat het beter zal converteren.
View more
home_music_hoverbox1

Facebook marketing

Facebook marketing met een vernieuwde formule. Wij weten wat de ROI (return on invest) is en zo weten wij ook wat het jouw gaat opleveren. Daarom zijn wij overtuigd dat het werkt en hoeven wij u niet vastbinden aan langdurige contracten.


Research en uitwerking

Ruim een jaar lang research en we hebben alle aspecten in kaart gebracht. Volledig overtuigd van het product en helemaal gespecialiseerd in uw branche. Geen contracten, geen leads geen kosten en geoptimaliseerde sales/landing pagina's.


Verbeterd sales proces

Vernieuwde sales strategie om een lead goed te closen en directe leads die zichzelf aanmelden. Dus niet door middel van verkoop praatje of een mooi verhaal binnen gehaald. De klant komt uit eigen wil aankloppen.


Bewezen strategie

Bewezen strategie, vele ondernemers zijn jouw al voor maar in Nederland wordt het nog niet massaal toegepast. Wees daarom er zo snel mogelijk bij en haal meer conversies eruit.

''Gebruik Facebook om je concurrent voor te zijn''

FB LEAD GENERATIE

Bent u klaar voor de volgende stap?

Omdat wij kiezen voor een exclusieve samenwerking met onze klanten aan te gaan, zullen wij in een regio maar een klant per branche aannemen. Daarom ben jij verzekerd van een goede formule die exclusief wordt toegepast voor jouw bedrijf. Waar andere bureaus concurrerende klanten aannemen kiezen wij voor jou, wij vinden het belangrijk dat jij wilt blijven zodat wij een langdurige samenwerking hebben op een vrijwillige basis en niet door middel van een bindend contract.

Heb jij interesse en bent jij op zoek naar een partner die ook kiest voor jouw? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast een exclusieve samenwerking bieden wij ook nog een groot scala aan andere diensten aan. Zo kan je bij ons terecht voor landingspagina's, funnels, websites, content marketing, design (drukwerk), marktplaats accounts beheren tot aan Google ads. Wacht niet langer en kies voor Maze Group!

Offerte aanvragen