FACEBOOK LEADS

FACEBOOK LEADS

Facebook leads zijn mensen die bij jouw product of dienst terecht zijn gekomen via een Facebook-advertentie of bijvoorbeeld via een formulier dat ze op Facebook hebben ingevuld waarin ze hun gegevens hebben achtergelaten en hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in hetgeen dat jij aanbiedt. Hier wordt in Nederland echter nog maar weinig gebruik van gemaakt, er is slechts een klein aantal specialisten dat deze dienst aanbiedt, waardoor het redelijk prijzig is.

Wij hebben het afgelopen jaar zeer veel onderzoek gedaan naar het genereren van Facebook leads en kunnen vol vertrouwen zeggen dat wij inmiddels in staat zijn om (tegen concurrerende prijzen!) een solide dienst aan te bieden die niet alleen goede advertenties maakt, maar deze ook aanvult met geoptimaliseerde funnels die de conversie van de advertentie ondersteunen.
Contact
Maze Play

Facebook marketing

Facebook-marketing in een nieuw jasje. Wij weten wat de ROI (return on investment) is en kunnen je dan ook precies vertellen wat het je gaat opleveren. Wij weten dat het werkt en voelen daarom niet de behoefte om je aan ons te binden met langdurige contracten en ingewikkelde overeenkomsten.


Research

We hebben ruim een jaar lang research gedaan naar Facebook-marketing en hebben daarbij alle aspecten van dit populaire social mediakanaal in kaart gebracht. Zuckerberg heeft geen geheimen meer voor ons en wij kunnen volledig zelfstandig een uitgebreide campagne opzetten, van posts en ads tot gespecialiseerde landingspagina’s en het interpreteren van de resultaten.


Verbeterd sales proces

Facebook-marketing biedt de mogelijkheid om op een nieuwe manier reclame te maken en leads te genereren. Dus niet door middel van een glad verkooppraatje of cold call, maar de klant zelf naar jou toe laten komen naar aanleiding van een goed geplaatste en geschreven advertentie op Facebook en/of Instagram.


Bewezen strategie

Er zijn genoeg ondernemers die al gebruik maken van Facebook-marketing, maar het wordt in Nederland nog niet echt massaal gebruikt. Wees er daarom snel bij! Laat je social kanalen voor je werken en haal meer leads en conversies uit je Facebook- en/of Instagram-pagina.

''Blijf de concurrentie voor met Facebook-marketing''

Exclusieve service

Jij kiest voor ons, wij kiezen voor jou

Omdat wij kiezen voor een exclusieve samenwerking met onze klanten, zullen wij in één regio slechts één klant per branche aannemen. Daarom ben jij altijd verzekerd van een goede formule die exclusief wordt toegepast voor jouw bedrijf. Waar andere bureaus concurrerende klanten aannemen kiezen wij exclusief voor jou.

Ook toe aan een partner bij wie je meer dan een nummer bent? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Naast een exclusieve samenwerking bieden wij ook nog een groot scala aan andere diensten aan. Zo kan je bij ons terecht voor landingspagina's, funnels, websites, content marketing en design (drukwerk), maar ook voor het beheer van een Marktplaats-account beheren of een Google AdWords-campagne. Wacht niet langer en kies voor Maze Group!

Offerte aanvragen