DRUKWERK

DRUKWERK & DESIGNS

Maze Group is bij uitstek de ideale branding partner voor elke business, zzp' er of starter. Gevestigd te Nieuw-Vennep leveren wij mooie en creatieve ontwerpen voor ondernemers. Promotioneel drukwerk varieert van opvallende reclameborden in en voor de winkel tot aan huisstijl en stickers om een nieuw product onder de aandacht te brengen. Voor een professionele uitstraling koopt u gemakkelijk briefpapier, enveloppen, posters en visitekaartjes in uw eigen huisstijl. Heeft u nog geen duidelijke huisstijl? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een professioneel imago(branding).

PROFESSIONELE HUISSTIJL

Bij een professionele onderneming hoort een herkenbare huisstijl. Ontwikkel samen met Maze Group uw eigen huisstijl en druk uw enveloppen, briefpapier, banners en visitekaartjes in deze stijl af. Ons personeel is gespecialiseerd in DTP. Onze vakmensen bewerken uw ontwerp dusdanig dat deze geschikt is voor publicatie en klaar om gedrukt te worden. Doordat we maandelijks grote oplage drukwerk bestellen kunnen we met grote korting inkopen bij onze leverancier. Dankzij onze jarenlange grafische ervaring staan we altijd voor hoge kwaliteit en tegelijkertijd voor scherpe prijzen.


VOORDELIG DRUKWERK

Maze Group bedient niet alleen grote concerns, maar ook locale bedrijven zoals de keurslager of de boetiek om de hoek. Omdat wij maandelijks een grote hoeveelheid drukwerk afnemen krijgen wij een grote inkoop korting. Bij ons kunt u terecht voor elke vorm van designs en drukwerk terecht. Denk bijvoorbeeld aan:

- promo drukwerk
- zakelijk drukwerk
- sign en display
- belettering
- verpakkingen

Bij promotioneel drukwerk denkt u waarschijnlijk als eerste aan brochures en commerciële flyers. Met een mooi en creatief design laat u uw klanten kennis maken met uw diensten. Ook posters en banners behoren tot de mogelijkheden en met een spannend, creatief design bereikt u gemakkelijk passerende voorbijgangers. Daarnaast kunnen banners, stickers en promotionele souvenirs hét verschil maken op beurzen en evenementen. Kwalitatief drukwerk laat een positieve indruk achter op klanten, waardoor ze eerder aan uw bedrijf zullen denken als ze drukwerk nodig hebben. Promotioneel drukwerk komt vaak in grote oplages maar Maze Group hanteert vaak een scherpe prijs in combinatie met het design waardoor de prijzen meevallen.