DESIGN

MAZEGROUP

De professionals van Maze werken uitsluitend met de beste ontwerp programma's die op de markt beschikbaar zijn. Je hebt er misschien wel eens van gehoord, Photoshop, Illustrator, Affinity designer enz. Dit is werelds beste software voor beeldbewerking en grafisch ontwerpen en daarnaast de basis van vrijwel elk creatief project, van fotobewerking en composities tot digitaal schilderen, animatie en grafisch ontwerp.

Veel dingen zijn te koop maar smaak is vaak uniek, daarom zijn onze ontwerpers ook trendwatchers. Ze houden van design, maakt niet uit of het gaat om interieur, auto of drukwerk.

Bij Maze bent u verzekerd van een professioneel ontwerp wat past bij uw wensen.

VIDEO'S

ALS PROMO

Je hoort steeds vaker dat bedrijven een promotiefilm laten maken maar wat is dat precies? Bij een commercial worden in de meeste gevallen de producten of diensten niet als “hoofdzaak” van de video getoond.

Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt voor op YouTube, Facebook, Instagram en andere social media platforms. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kan je met een leuk budget een promotiefilm laten maken die je kan delen.

Het productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Maar als u echt wil scoren op uw website of via social media, dan is één promotiefilm laten maken vaak niet genoeg. Veel beter is de combinatie van branded content, een promotiefilm. Zo zorgt u met branded content voor entertainment, met een promotiefilm voor promotie van uw product of dienst. Omdat wij graag met uw video-contentstrategie meedenken, geven wij extra korting op videopakketten van drie video’s of meer. Wilt u meer weten over het laten maken van een goedkope promotiefilm of over onze pakketkortingen? Neem dan gerust contact op met ons, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Hieronder een greep uit onze klantenbestand