parallax background

CONTENT MANAGEMENT

CONTENT MANAGEMENT

Zonder social media tel je als bedrijf niet meer mee. Het maakt dan ook niet uit wat je doet, of je nou de lokale bakker bent of een grote multinational in de dienstverlening. Alle vooruitstrevende bedrijven zijn er mee bezig en nieuwe jonge bedrijven walsen de markt op met een ijzersterke online social presence. Het is een tijd dat de opmars van sociale media zich snel uitbreidt in het bedrijfsleven. Jongeren en volwassenen gebruiken tegenwoordig Facebook en Instagram als nooit tevoren. Zij zoeken iedereen en elk bedrijf op via social media en daarom is het ook niet gek dat influencers massaal uit het niets opduiken met miljoenen volgers.

Als bedrijf wil je deze trend niet mislopen, waar je nu nog een following kunt opbouwen en influencers kan inhuren om jouw product of dienst te vertegenwoordigen. Zo kan je een hoop mensen en andere bedrijven bereiken. Niet alleen als het om klanten gaat maar ook om samenwerkingen. Zelfs de oude media doet zijn best om op sociale media hun kanalen te laten groeien zodat ze straks relevant kunnen blijven.

Laat ons jouw social media netwerken managen zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Bespaar niet alleen je tijd met content maken maar ook je tijd die je moet investeren om alles te leren. Het lezen en leren hoe Facebook en Instagram werkt maar ook het bijhouden ervan. Facebook die update zijn algoritme en layout regelmatig waardoor het beter en meer accuraat wordt maar dan moet je wel weten wat ze hebben veranderd steeds.

Ik heb interesse!

Facebook berichten

Iedereen vraagt zich af hoe je het best social media kunt gebruiken om zijn doelgroep te bereiken. Wij hebben ons werk ervan gemaakt en ons erin verdiept. We bewerken een foto zodat het aantrekkelijker is om te zien. We maken simpele en korte films die weergeven wat je doet en we schrijven berichten met het idee dat wij contact willen maken met jouw doelgroep. Daarom kunnen wij meer mensen bereiken en betere resultaten behalen. Click op de icoontjes en bekijk onze resultaten.
parallax background

MARKTPLAATS

Naast content maken voor op social media beheren wij ook Marktplaats Zakelijk accounts. Er zijn al een hoop ondernemers die hier gebruik van maken en het werkt voor de ene ondernemer beter dan de ander. Je betaald per klik en omdat er een hele hoop mensen op Marktplaats zitten kan het zomaar zijn dat jouw doelgroep daar ook massaal op zit.

Wij zetten jouw advertenties op en wij maken mooie foto's die mensen aanspreken waardoor de klikratio aanzienlijk hoger wordt. Daarnaast kan je aan ons doorgeven als er bepaalde acties online gezet moeten worden of seizoensproducten, dan zorgen wij ervoor dat het aangepast wordt. U kan aangeven wat wij kunnen uitgeven aan advertenties en wij zullen dit voor u monitoren.

Heb je nog niet eerder gewerkt met Marktplaats advertenties? Neem gerust contact op met ons en wij vertellen je graag meer hierover.
Maze Marktplaats Touch

Ik ben op zoek naar een content manager!